Mağazayı Oyla

34 kullanıcı oyu ile 4.1 / 5 ortalama

General Mobile İndirim Kodu Mart 2024

Aşağıda General Mobile indirim kuponu ve kampanyalarını bulabilir, alışverişte dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz!

İndirim Kuponları

En son gelen 3 indirim kuponu

En son gelen 3 indirim kuponu

Geçmiş Kuponlar

Burada yer alan kuponları da deneyebilirsiniz. Belki hala geçerlidir?

Collezione İndirim Kodları

Ulaşılabilir fiyatlarla üstün kalite standartlarını tüketicilerin beğenisine sunan General Mobile, ülkemizde tercih edilen akıllı telefon markalarının başında gelmektedir. Türkiye’de faaliyet gösteren marka, geliştirdiği akıllı telefonlar ve bunların aksesuarlarını yurt içi ile birlikte tüm dünyaya da pazarlamaktadır.

İlk kurulduğunda mobil cihazlar için yazılım üreten General Mobile, 2005 yılında cep telefonu üretimine geçmiştir. Dünya devi Google ile 2014 yılında gerçekleştirdiği stratejik ortaklık sonucunda  Android One ve Android Go projesine dahil olarak, Avrupa’nın ilk Android One ürününü lanse etmiştir. 4G Android One modelinin üretiminden bu yana, kullanıcılar için güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler üretmeye devam etmektedir.

Markanın ürünleri, mağazalar, satış noktaları ve internet siteleri gibi çeşitli platformlardan satışa sunulmaktadır. General Mobile’ın son modeli GM20 Pro da dahil olmak üzere, tüm cep telefonu modellerini internet üzerinden inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü uygun fiyatla satın almak için sayfamızı ziyaret ederek, General Mobile indirim kuponu avantajlarından yararlanın.

Nedir Bu Android One?

Hepimizin bildiği gibi Android, mobil cihazlar için Google öncülüğünde geliştirilen bir işletim sistemidir. Dünya genelinde pek çok üreticinin tercih ettiği bu işletim sisteminin iki ayrı üretici programı bulunmaktadır: Android One ve Android Go. Bu programlara dahil olan üreticiler, Google’ın koyduğu standartlara göre çalışmaktadır.

Android One size pek çok kolaylık sunar. Bunların başında gelen, işletim sisteminin yeni sürümlerini en az iki yıl boyunca almanızdır. Yazılımınız sizin gereksinimlerinize göre otomatik olarak ayarlanır. Sistemde yüklü olarak gelen Play Protec uygulaması sürekli güncellenerek, cihazınızı ve bilgilerinizi güvende tutmanıza yardımcı olur. Google Fotoğraflar uygulaması ise, tüm videolarınızı ve fotoğraflarınızı ücretsiz olarak depolamanıza ve hepsine herhangi bir cihazdan ulaşmanıza olanak sağlar. Android One, yanlızca gerekli olan az sayıda uygulamayı yüklediği için, daha fazla depolama alanına sahip olmanıza imkan verir.

General Mobile, Google ile yaptığı işbirliği sonucunda ürettiği cep telefonlarında Android One programını kullanmaktadır. Dünya Mobile Kongresi’nde (MWC) “Android European Hero” ödülüne layık görülen Genaral Mobile, Google tarafından Android’in yeteneklerini en iyi kullanan marka olarak açıklanmıştır.

General Mobile’ın Son Telefonu GM20 Pro

General Mobile, ilk günden beri dengeli bir fiyat politikası izleyerek daha çok tüketiciye ulaşmayı hedefleyen bir marka olmuştur. Akıllı telefon piyasasındaki diğer markalarla karşılaştırıldığı zaman, fiyat ve performans dengesi oldukça dikkat çekici olan akıllı telefonlar üretmektedir.

Gerek teknik gerekse donanımsal özellikleri oldukça gelişmiş olan GM20 Pro, rakiplerinden çok daha uygun fiyatla piyasalardaki yerini almıştır. 0.65 mm kalınlığında ve sadece 180 gram ağırlığında olan GM20 Pro, 6.3″ FHD genişliğinde bir ekrana sahip olmasına rağmen, özellikle erkek kullanıcıların rahatça pantolon cebinde taşıyabileceği boyutlardadır. Yeni nesil su damlası ekran teknolojisi ile üretilmiş olan GM20 Pro, oleofobik kaplamaya sahiptir. Genellikle akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan bu kaplama, ekranın parmak izi, yağ, sıvı gibi kirlere direnç göstermesini ve yüzeyin temiz kalmasını sağlar.

Arka yüzeyde yer alan ve dikey olarak konumlandırılmış üç Pro kamerası, yüksek çözünürlükte mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak tanır. Tek bir dokunuşla aktif hale getirebileceğiniz ultra geniş açı modu ve 12000x9000px çözünürlükte fotoğraf çekebileceğiniz 108MP Süper Piksel modu bulunmaktadır. Sizin için sahneleri algılayıp çekim yapan Sahne modu ve sizin için ışığın gücünü kullanan Profesyonel modunun yanı sıra ön yüzeyde yer alan16MP Pro kamerası ile stüdyo kalitesinde selfie çekme özelliklerine de sahiptir.

Tüm bu saydıklarımıza ek olarak; ortalamanın üzerinde bir batarya, hızlı şarj özelliği, mobil oyunlarda kullanım kolaylığı gibi daha pek çok özelliği olan GM20 Pro telefonunu incelemek isterseniz, General Mobile’ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Güncel General Mobile Kupon Kodları

General Mobile indirim kuponu lazımsa en güncel liste şöyle