Mağazayı Oyla

21 kullanıcı oyu ile 3.7 / 5 ortalama

Casper İndirim Kodu Nisan 2024

Aşağıda Casper indirim kuponu ve kampanyalarını bulabilir, alışverişte dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz!

İndirim Kuponları

En son gelen 8 indirim kuponu

En son gelen 8 indirim kuponu

Geçmiş Kuponlar

Burada yer alan kuponları da deneyebilirsiniz. Belki hala geçerlidir?

Collezione İndirim Kodları

Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar tesisinde gerçekleştirdiği üretimlerle, ülkemizi dünyada temsil eden Casper firması, 1991 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Marka, telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan PC’lere uzanan geniş bir ürün gamına sahiptir.Yüksek kalitede ve global çapta tasarladığı ürünleri, VIA, Nirvana ve Excalibur kategorileri altında tüketicilere sunan Casper’ın, tüm Ar&Ge süreçlerini Türk mühendislerle yönetmektedir.

Türkiye’deki dijital dönüşümün liderleri arasında yer alan Casper, tüketiciye özel üretim yapan bir bilgisayar üreticisi. Yüzlerce çeşit konfigürasyon olanağı ile, gereksinimlerinize cevap veren ve   bütçenize uyan bir bilgisayar oluşturmanıza imkanı sunuyor. Eğer siz de size özel bir laptop ya da oyun bilgisayarı almak istiyorsanız, Casper’ın internet sitesini inceleyebilirsiniz. Alışverişinizi daha uygun fiyatlarla tamamlamak için sayfamızı ziyaret edebilir, Casper indirim kodu avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Bir Oyun Bilgisayarından Beklenenler

Sürekli büyüyen oyun sektörü, oyunculara gittikçe canlanan, hızlanan ve değişen bir oyun dünyası sunuyor. Gelişen oyunlardan maksimum keyfi almak isteyen oyuncular ise, son teknoloji ile desteklenen donanımlar içeren bilgisaylara yöneliyor. Farklı beklentilere sahip kullanıcılar, bunları karşılayacak bilgisayarlar tasarlamayı tercih ediyor.

Kendi oyun bilgisayarınızı tasarlarken, oyunları akıcı bir şekilde oynamanıza izin veren ve birbiriyle uyumlu çalışan donanımları seçmeye dikkat etmeniz gerekir. İlk önceliğiniz bilgisayarınızın kapasitesini oluşturacak olan işlemciyi seçmek olmalıdır. Seçeceğiniz iyi bir ekran kartı ise size, yüksek grafik ayarları ile oyun oynama imkanı sunar. Kapasitesi yüksek bir RAM seçimi, hem arka planda daha fazla uygulama çalışmasına hem de gelecekteki sistem gereksinmelerinizi karşılamaya yardımcı olur. Tercih edeceğiniz SSD modeli ile de yüksek bir depolama alanına sahip olabilirsiniz. Masa üstü oyun bilgisayarlarının olmazsa olmazı ise, yüksek çözünürlüğe ve yenileme hızına sahip bir ekran.

Casper’ın oyuncular için özel olarak geliştirdiği ve hem laptop hem de masa üstü olarak sunduğu oyun bilgisayarları, tüm beklentilerinizi karşılayacak özelliklerde.Eğlencenin keyfine varabilmek için yüksek performans ve hız beklentisindeki oyuncuların gereksinimleri göz önüne alınarak tasarlanan Casper oyun bilgisayarları serisinin adı Excalibur. Bu seride; Excalibur E600 başta olmak üzere  E700, E800 ve E830 gibi modelleri olan masa üstü oyun bilgisayarı ve Excalibur G770, Excalibur G780 ve Excalibur G900 gibi popüler dizüstü modelleri bulunuyor.

İstediğiniz özellikleri göz önünde bulundurarak kendinize özel bir oyun bilgisayarı hazırlamak için, Casper’ın online mağazasında yer alan canlı destek hizmetini kullanabilirsiniz. Kafanızda oluşan tüm sorular cevaplandıktan sonra bilgisayarınızı oluşturabilir ve online olarak satın alabilirsiniz. Sayfamızı ziyaret ederek edindiğiniz Casper indirim kuponları ile daha uygun fiyatlarla alacağınız bilgisayaranız, Casper tarafından hızlı ve güvenli bir şekilde size teslim edilecektir. Gereksinimleriniz değişikliğe uğradığında ise, satış sonrası destek ekibinin yardımıyla ürününüzün konfigürasyonunu değiştirerek donanımlarınızı geliştirebilirsiniz.

Casper Bilgisayar Modelleri

Casper’ın teknolojik birikimlerinden yararlanarak oluşturduğu VIA markasıyla satışa sunduğu cep telefonu ve tabletler, özgün tasarımları, tatmin edici teknolojik performansları ve erişilebilir fiyatları ile tüketicilerin beklentilerine cevap veriyor. Casper VIA ürün grubunun altında yer alan akıllı telefonların en yenileri; içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkaran VIA X20, geniş bir perspektiften bakmanızı sağlayan VIA G5 ve şık tasarımı ile tarzınızı tamamlayan VIA E4. Daha geniş, daha yüksek depolama alanına sahip olan Casper VIA S30 ve özellikle eğitimde tercih edilen Casper VIA S38 Plus ise markanın en yeni tablet modelleri arasında yer alıyor.

Casper’ın yüksek kalitede üreterek Nirvana markasıyla satışa sunduğu diz üstü bilgisayarları, profesyonel yaşamdaki tüm beklentileri karşılayabilen donanım ve yazılım özellikleri ve trendleri takip eden ince ve hafif tasarımlarıyla, sektörün tercih edilenleri arasında bulunuyor. Uluslararası kalite ve teknolojide üretilen tüm Casper ürünleri markanın online satış sitesinde sizleri bekliyor.

Güncel Casper Kupon Kodları

Casper indirim kuponu lazımsa en güncel liste şöyle