Mağazayı Oyla

21 kullanıcı oyu ile 3.7 / 5 ortalama

Kelebek Mobilya İndirim Kodu Nisan 2024

Aşağıda Kelebek Mobilya indirim kuponu ve kampanyalarını bulabilir, alışverişte dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz!

İndirim Kuponları

En son gelen 3 indirim kuponu

En son gelen 3 indirim kuponu

Geçmiş Kuponlar

Burada yer alan kuponları da deneyebilirsiniz. Belki hala geçerlidir?

Kelebek Mobilya İndirim Kodları

Mobilya sektörünün öncü ve lider markalarından olan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biridir. 1935 yılında, yerli üretim uçak kanatlarında kullanılmak üzere kontrplak üretmek amacıyla İstanbul/Haliç’te kurulan firma, 1978 tarihinde Düzce’de kurduğu fabrika ile ilk panel mobilya üretimine geçmiş ve 1979 yılında da ilk mobilya satış noktasını açmıştır. Gün geçtikçe büyüyen marka ürün yelpazesine pek çok farklı, şık, kullanışlı ve kaliteli ürünler eklemeye devam etmektedir. Kelebek Mobilye, yurtiçi ve yurtdışında açtığı çok sayıda mağaza ve internet satış sitesi kanalıyla, tasarımlarını mobilya tutkunları ile buluşturmaktadır.

Türkiye’de 160’ın üzerindeki mağazası ve online alışveriş sitesiyle ürün, servis ve hizmet veren Kelebek Mobilya müşterilerinin yaşamlarına fark katarken, 15 farklı ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, diğer coğrafyalardaki kişilerin de bu deneyimden yararlanmasına olanak tanımaktadır. Markanın tüm ürünlerini internet sitesinden inceleyerek, size uyan bir ürünleri görebilir, evede oturarak alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Özgün tasarım anlayışıyla pek çok yeniliği sizlere sunan markanın ürünlerini daha uygun fiyatlarla satın almak için sayfamızı ziyaret edebilir ve Kelebek Mobilya indirim kodu kullanabilirsiniz.

TASARIMDA KELEBEK MOBİLYA FARKI

Ev dekorasyonu dendiğinde aklımıza gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya’nın sektörde oluşturduğu imajın arkasında, tüm ürün gruplarında yakaladığı kalite ve farklılık yatmaktadır. Detaylara önem veren marka, geliştirdiği mobilya formları ve panel mobilya sistemleri ile zengin  bir ürün yelpazesine sahiptir.

Kelebek Mobilya’nın ürün gamı; mutfak, oturma grupları, köşe takımları, TV üniteleri, yemek odaları, yatak odaları, aksesuarlar ve yataklardan oluşmaktadır. Yaşam alanlarında zarif bir etki yaratan tasarımları, farklı koleksiyonda yer alsa bile birbiriyle kombine olabilen parçaları ile sınırsız alternatifler sunarak, size özel yaşam alanları oluşturmanıza olanak sağlamaktadır.

Başlı başına bir marka olan Kelebek Mutfak’ta; klasik mutfak ve modern mutfak olarak iki farklı koleksiyon yer almaktadır. Size özel hazırlanan mutfaklar, kiler sistemleri, köşe çözümleri, çekmece sistemleri ve çeşitli dolap sistemlerinden oluşan aksesuarlarla desteklenmektedir.

Kelebek Mobilya; tasarladığı  hazır oturma gruplarınının yanısıra, isterseniz markanın sunduğu ikili koltuk, üçlü koltuk, berjer, puf ve TV ünitesi gruplarından seçim yaparak, bağ kurabileceğiniz mobilyalara sahip olmanızı sağlamaktadır. Gereksiniminize göre kişişelleştirebileceğiniz, sizi ifade eden her bir parçayı seçebileceğiniz yatak odası mobilyaları da, ister ayrı ayrı, ister birlikte satın alınabilmektedir. Markanın şık, dikkat çekici ve kişiye özel  kombinasyonlar oluşturma alternatifi, yemek odanızı alırken de karşınıza çıkmaktadır. Sandalye, yemek masası, dresuar, vitrin ve konsol grupları, sımsıcak bir ortama kavuşabilmenize olanak sağlamak için beğeninize sunulmaktadır.

Marka, kendini özgürce ifade etmek isteyen ve odalarını kendi tasarlamak isteyen gençleri de düşünerek; çalışma masası, sandalye, karyola, dolap, şifonyer ve komidin seçenekleriyle, gençlerin içinde kendini rahat hissedeceği odalar tasarlamasına olanak vermektedir.

Değişen trendlere uygun olarak, ister ev dekorasyonunuza ufak dokunuşlarda bulunmaya, isterse büyük değişiklikle yapmaya karar verdiğinizde Kelebek Mobilya indirim kuponu fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

KELEBEK MOBİLYA YANINIZDA

Türkiye’nin ilk modüler mobilya üreticisi olan Kelebek Mobilya, yaşam alanlarında geniş hareket olasılıkları sunmanın yanı sıra, hem farklı tarzlara hem de farklı beğenilere uygun, detaydan ve kaliteden ödün vermeyen, ulaşılabilir tasarımlar hazırlamaktadır.

Türkiye geneline yayılan mağazaları, internet satış kanalı, mimari hizmetleri ve servis ağı ile yüksek müşteri memnuniyetine sahip olan Kelebek Mobilya, müşterilerine mobilyadan öte bir deneyim sunmaktadır. Detaylara önem veren tasarımı, yüksek teknolojisi, ince işçiliği, değişen trendlere uyum sağlaması, ve kombinlenebilmesi özellikleri ile yaşam kolaylaştıran mobilyalar üreten marka, kaliteli ve yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye’nin en güvenilir markaları arasındaki yerini korumaktadır. Kelebek Mobilya indirim kodu ve kampanyalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel Kelebek Mobilya Kupon Kodları

Kelebek Mobilya indirim kuponu lazımsa en güncel liste şöyle