Uçak bileti, otobüs bileti, otel rezervasyonu Turna.com’da. Ödüllü en iyi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden seyahatini kolayca planla!

Seyahat etmek için ihtiyacın olan her şey turna.com'a özel avantajlarla seni bekliyor. Gelişmiş arama teknolojisi ile 500’den fazla hava yolu firması, 300’den fazla otobüs firması ve binlerce oteli karşılaştırarak ihtiyacına ve bütçene en uygun seçeneği saniyeler içinde bulabilir; yurt içi ve yurt dışı uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonunu en iyi fiyatlarla ve 12’ye varan taksit imkanlarıyla güvenle satın alabilirsin.

Uçuşlar, seferler, oteller, vize başvurusu, araç kiralama, yurt içi ve yurt dışı turları ve bilet/rezervasyon işlemleri ile ilgili hızlıca destek almak için web sitemizin ve mobil uygulamamızın sağ alt köşesinde yer alan Canlı Destek bölümünden konuşma başlatarak destek ekibimizle hemen iletişime geçebilirsin.

Turna.com’u Neden Tercih Etmeliyim?

Turna.com, online bir seyahat acentesinden öte, geliştirdiği teknolojiler ile seyahat etmeyi sevenlere benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Dünyada bir ilk olan Akıllı Uçuş/Sefer Algoritması, Kredi Kartı Puanı Aktarma, Koşulsuz Bilet İptali Hizmeti, Online İptal/Değişiklik, Canlı Destek, Arkadaşını Davet Et, Turna Puan Kazan, Seyahat Ettikçe Turna Puan Kazan gibi birçok özellik ile seyahatini daha ekonomik ve avantajlı hale getirebilirsin.

Turna.com’un Sunduğu Ayrıcalıklar Neler?

Akıllı Uçuş/Sefer Algoritması, birbiriyle bağlantılı olmayan uçuşları veya seferleri birleştirerek gideceğin yer için alternatif rotalar oluşturur; böylece seyahatini %70’e kadar daha ucuza getirebilirsin. Rötar ve iptal durumlarında, bağlantılı uçuşunu veya seferini kaçırma olasılıklarında biletin turna.com güvencesi altında olur.

Banka ve Kredi Kartı Puanı Aktarma özelliğiyle banka ve kredi kartında biriken puanları hesabına aktararak puanlarının geçerliliğini 2 yıl süreyle koruyabilir; puanlarını dilediğin zaman uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonu işlemlerinde kullanabilirsin.

Koşulsuz Bileti İptali Hizmeti ile uçak bileti ve otobüs biletini güvence altına alabilirsin. Uçuşa 2 saat kala biletini koşulsuz iptal edebilir; bilet tutarının %90’ını iade alabilirsin. Otobüs biletini, kalkıştan 1 saat öncesine kadar iptal edebilir, bilet tutarının tamamını iade alabilirsin.

Online İptal/Değişiklik İşlemleri ile bilet işlemlerini web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden kolayca yaparak zamandan tasarruf edebilirsin.

Bilet ve rezervasyon işlemlerin için yardıma ihtiyacın olursa web sitemizde ve mobil uygulamamızda sağ alt köşede yer alan Canlı Destek bölümünden konuşma başlatarak ekibimizle kolayca iletişime geçebilirsin.

Arkadaşını Davet Et özelliği ile arkadaşlarını turna.com'a davet edebilir, onlar uçtukça ömür boyu Turna Puan kazanabilirsin.

Mobil uygulama üzerinden satın aldığın uçak biletlerinden Turna Puan kazanabilir, puanlarını sonraki seyahatlerinde dilediğince kullanabilirsin.

Seyahat Etmek İçin İhtiyacın Olan Her Şey Turna.com’da

Turna.com, uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonu kategorilerinin yanı sıra vize başvurusu, seyahat sigortası, araç kiralama ve tur hizmetleri de sunuyor.

Yurt içi seyahatlerin için Türkiye’nin her yerinden en uygun fiyatlarla online araç kiralayabilirsin.

Yurt dışı seyahatlerin için vize alman gerekiyorsa işlemlerini hızlıca başlatmak için vize başvurusu ön değerlendirme formunu buradan doldurabilirsin.

Seyahatini güvence altına almak istersen uçak ve otobüs biletine seyahat sigortası ekleyebilirsin.

En iyi yurt içi ve yurt dışı turları karşılaştırarak hayalindeki turu kolayca bulabilirsin.

Turna.com ayrıcalıklarını sen de deneyimlemek istiyorsan hemen ücretsiz üye ol, telefonuna mobil uygulamamızı indir ve seyahat etmenin keyfini doya doya yaşa!