Yeni Gelenler

Öne Çıkan Videolar

Kadın En Beğenilenler

Erkek En Beğenilenler

Son Gezilen Ürünler

Öne Çıkanlar

Rahat Ayakkabı & Ayakkabı Sitesi

Skechers, her yaştan kullanıcıya, farklı yaşam tarzlarına, beğenilere uygun modeller sunan koleksiyonu ile dünyanın dört bir yanında tercih ediliyor. Sportif tarzın trend belirleyen markası Skechers, günlük hayatta, spor sırasında rahatlığı deneyimlemeni sağlayacak ürünleri ile modada yeni bir sayfa açıyor. Konforun kazandırdığı öz güvenli ve kendinden emin duruşun, şıklığın sırrı olduğu moda dünyasınca yeni yeni keşfediliyor. Skechers ise rahatlığı mükemmel düzeye taşıyan tasarımları ortopedik ayakkabı konforu ile şık bir imaja sahip olmanızı mümkün kılıyor. Üstelik bu konforu başkalarıyla paylaşmak, onlara şık bir imaj hediye etmek de mümkün. Örneğin, Skechers Anneler Günü ayakkabı ve giyim ürünleri onlarca seçenekle bu özel günde seni bekliyor, Anneler Günü'nde sevdiklerine rahatlığı armağan etmek isteyenlerdensen bu ayrıcalıklı deneyimi Skechers modelleriyle yaşatabilirsin. Konfor deneyimi yalnızca annelere özel değil, dilersen Babalar Günü ayakkabı ve giyim hediyeleri için babana birbirinden şık Skechers modelleri seçebilir, onun gün boyu sağlam adımlar atmasına destek olabilirsin. Skechers, özel günlerde senin ve sevdiklerinin yanında.

Skechers ile Konfor Seninle: Şimdi Rahat Hissetmek Moda!

Amerika’nın açık ara en büyük sportif giyim ve çocuk markası olan Skechers, spor ve günlük ayakkabı kategorilerinde ise pazarın en büyük ikinci firması olmaktan onur duyuyor. 1992 yılından bu yana edindiği sektör tecrübesi ile rahatlığın adresi olan marka, özgün modelleri, konforu önceleyen tarzı ve fonksiyonel ayakkabıları ile dünyanın en büyük ayakkabı fenomenlerinden biri olarak tanınıyor. Dünyanın en büyük yıldızlarının marka yüzü olduğu Skechers kampanyaları, asıl başarısını ise sokakta gösteriyor. Konforlu tasarımları sayesinde vazgeçilmez olan modeller, sokak modasının ikonik parçaları halini alıyor. Rahat hissetmenin moda olmasını sağlayan Skechers, bugün dünyanın 200’e yakın ülkesinde 1000’i aşkın mağazası ile konforu ulaşılabilir kılıyor. 2011 yılından bu yana ise Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş. güvencesiyle Türkiye’de tüketicilerle buluşuyor. Marka, günlük hayatta konfor sağlayan tasarımlar oluşturmasıyla da pazarda fark yaratıyor. Ayrıca koleksiyonda performans sporları için kullanılabilen ürünler de bulunuyor. Kısa zaman öncesine kadar yürüyüş için ayakkabı almak isteyen bir kullanıcı farklı sporlara yönelik performans modelleri içinden seçim yapmaya çalışırken, Skechers sadece yürüyüşe, günlük kullanıma uygun seçenekler sunarak herkese rahatlığın formülünü veriyor. Günlük yaşama konfor getiren Skechers ürünleri, global pazarda yakaladığı büyük başarı ile gurur kaynağı oluyor.

Rahat ve Stil Sahibi Ayakkabılar

Skechers rahat ayakkabı modelleri, kullanıcılarına gerçek konfor sağlıyor. Özel tasarım detayları, özgün saya ve taban modelleri ile fark yaratan ayakkabılar, her zevke uygun alternatif sunuyor. Ağ kumaş, deri, süet ve sentetik materyaller, tasarımlarda sık sık kullanılıyor. Kimi modeller tek bir materyal ile tasarlanırken, kimilerinde birden çok malzeme uyum içinde şıklık sergiliyor. Sade zevkleri olan, minimalist tarz sahibi kullanıcılar için tek parça, desensiz sayalar dikkat çekiyor. Ayağa çorap gibi uyum sağlayan tek parça modeller, farklı tek renk seçeneklerle sadeliğin şıklığını sergiliyor. Daha iddialı seçimler yapmak isteyenler, vahşi desenlerin, yüksek tabanların ve neon renklerin bolca kullanıldığı serilere yöneliyor. Yılın trendlerini takip edenler için son moda ayakkabılar, retro sevenler için geçmişe yolculuk yapmayı sağlayacak nostaljik dokunuşlu tasarımlar bir arada bulunuyor. Tabanlarda sade görünüm kimi kullanıcıları cezbederken, daha iddialı seçimlere göz kırpanlar için oymalı tabanlar dikkat çekiyor. Şık tasarımların her zaman rahatsız olması gerektiğine dair ön yargıları tek tek yıkan Skechers, çocuk modellerinde ise ışıklara, canlı renklere, metalik yansımalara ve eğlenceli nüanslara bol bol yer veriyor. Yetişkin veya çocuk için tasarlanan tüm modeller, kalite paydasında birleşiyor. Kalitenin tescili olan Skechers logosu, karizmatik “S” işareti ile ayakkabıların yan yüzünde bulunuyor. Üstelik Skechers, retro sevenlere bir de sürpriz yapıyor! Retro tasarımlı alternatiflerde Skechers’ın heritage logosu kullanılarak, vintage esintiler pekiştiriliyor. Skechers, şıklık için rahatlıktan ödün vermek gerekmediğini ispat eden çeşit çeşit rahat ayakkabı ile dolabının değişmez parçası olmaya hazırlanıyor.

En Rahat Ayakkabı Teknolojileri için Skechers!

Skechers gücünü son teknolojiden alıyor. Sayadan tabana kadar tüm parçaların kaliteli olmasının, konforu ne derece etkilediği kanıtlayan modeller arasında spor ayakkabı çeşitleri öne çıkıyor. Rahat ayakkabı denildiğinde akla gelen sportif modellerin teknolojileri Skechers’ın diğer ayakkabı çeşitlerinde de kullanılıyor. Markanın imza attığı tüm koleksiyon konforlu ayakkabı kelimesinin karşılığı oluyor. Skechers teknolojileri ile tanışmaya hazır mısın?

İç taban teknolojileri: Uzay çalışmaları esnasında Nasa’nın keşfettiği hafızalı köpük, Skechers ile ayakkabıların içine geliyor. Ayakların tüm kıvrımlarını destekleyen yastıklama sistemi, Skechers’ın büyük keşfi olarak ayakkabı dünyasına adını yazdırıyor. İç taban teknolojileri onunla da sınırlı değil. Ayakkabılardan daha çok performans desteği bekleyenler için özel geliştirilen enerji dönüşümlü iç tabanlar, daha ferah bir ayakkabı hayal edenler için tabandan hava almayı sağlayan yeni nesil modeller, yerden gelen şok etkisinin azaltılmasına destek veren ekstra tamponlama etkili tabanlar Skechers ile seni rahatlığa davet ediyor. Üstelik iç tabanlarda antibakteriyel kaplamalar da kullanılıyor. Bu sayede ayakkabılarda kötü koku oluşumunun önüne geçilebiliyor. Skechers ayakkabılar uzun süre giyilse dahi ayakların ideal sıcaklıkta hissetmesine yardımcı olan özen hava ve nem transferi sistemleriyle tamamlanıyor. Bu sayede back to school döneminde en çok tercih edilen modeller Skechers imzası taşıyor. Okulda saatlerce ayakkabılarla koşan, oynayan, ders dinleyen çocuklar bile konforlu hissedebiliyor. Ayrıca uzun yolculuklar, gün boyu ayakta geçen zamanlarda da rahatlıkla Skechers rahat ayakkabı modelleri giyiliyor. 

Sayada kullanılan teknolojiler: Skechers ayakkabıların sayalarında hava panelleri yer alıyor. Böylece her adımda nefes alan ayakkabılar, içindeki ısının kontrol edilmesine yardımcı oluyor. Ayağın daha rahat etmesi için özel tasarlanan geniş tasarımlar, streç bağcıklar, kolay giyilen bağcıksız ayakkabılar Skechers’ların saya geliştirmelerinin örneklerini oluşturuyor. Ayakkabılarda yer alan çekme halkaları ve hızlı giymeye destek veren özel arka tasarımlar, ufacık değişikliklerin hayatı nasıl da kolaylaştırdığını göz önüne seriyor. Üstelik özel su itici teknoloji de bazı sayalarda kullanıcıları karşılıyor. Böylece hava şartları ne olursa olsun Skechers kullanıcıları engel tanımıyor.

Orta taban teknolojileri: Kullanıcılar orta tabandan neler bekliyor? Sert hareketlerde bile ayağı koruyan tamponlama desteği onlara beklediklerinden de fazlasını veriyor. Ayakkabıların tüm alanı boyunca uzanan özel yastıklamalar, her yeni modelde daha da gelişiyor. Özellikle performans sporları ile ilgilenenler, tabanın verdiği sıçrama desteği ile bir adım öteyi hayal edebiliyor.

Alt Taban: Skechers ayakkabıların alt tabanları kauçuktan yapılıyor ve mükemmel yer tutuş sağlıyor. Her zeminde yere sağlam basmak isteyenler, koşuda, yürüyüşte, günlük yaşamda, plajda veya havuzda Skechers ürünlerini tercih ediyor.

Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar günlük hayattaki her türlü zorluğa hazırlıklı oluyor. Sert hareketler, uzun süre dışarıda geçirilen günler, sıcak havalar, zorlu şartlar kullanıcılar için sorun olmaktan çıkıyor. Skechers ile her adım, rahatlığın tecrübelendiği bir serüvene dönüşüyor. Skechers kullanıcıları uzun süre ayakta geçen günlerde bile daha az yorgunluk hissi ile gülümsüyor.

Skechers Rahat Ayakkabılar Her Mevsim Seninle!

Skechers’ın rahat ayakkabı modellerinin yalnızca günlük sneakers ve egzersiz ayakkabıları ile sınırlı olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Koşu ayakkabısı ve yürüyüş ayakkabısı modelleri için ne kadar özen gösteriliyor, ileri teknolojiler kullanılıyorsa; terlikler, botlar veya sandaletler için de aynı kalite ile tasarım yapılıyor. Performans odaklı tasarımlar seni kendin ile olan yarışında en iyi düzeye getirmek için çalışırken, günlük modeller en zorlu şartlarda bile sana iyi hissettirmek için kusursuz tasarımını gözler önüne seriyor. Yazlık seçeneklerde ıslak ve kuru kullanım, yüksek zemine tutunma performansı, özel yastıklama sistemleri, kolay temizlenebilme gibi avantajlar sunulurken, kışlık tasarımlarda ayağı sıcak tutma, zorlu arazilerde bile rahat hareket etme gibi fonksiyonlar ayakkabılarda bulunuyor. Tüm detaylar konforun mevsimi olmadığını, Skechers kalitesinin dört mevsim ayağına geldiğini gösteriyor.

Kadın ve Erkek Rahat Ayakkabılarda Son Moda

Modayı takip eden değil, belirleyen markalardan biri olan Skechers, çabasız şıklığın değerini ve konforlu hissetmenin getirdiği öz güvenin şıklığın ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyor. Kadın spor ayakkabı modellerindeki yılın trendlerini Skechers koleksiyonundan öğrenebilir veya yılın erkek spor ayakkabı modasına Skechers’ı takip ederek hakim olabilirsin. Üstelik şıklık için rahatlıktan taviz vermen de gerekmiyor. Estetik görünümüyle ilgi uyandıran her model, aynı zamanda konfor garantisi ile sana ulaşıyor. Her tasarım, ayağında varlığını unutturacak kadar hafif, tüm kıvrımları kapsayacak kadar mükemmel yastıklama etkili ve konforlu… Uzun saatler boyunca ayakta kalsan, saatlerce hareket halinde olsa bile Skechers’a güvenebilirsin. Yalnız kendin için değil, tüm ailen için Skechers seçerek rahatlığı alışkanlığınız haline dönüştürebilirsin. Üstelik tüm Skechers’lar dayanıklılıkları ile uzun ömür vadediyor. Sıradan bir ayakkabı değil, rahatlık için yapılan güvenli bir yatırım olan tasarımları tercih ederek, hayatın en zorlu anlarında senin hep yanında olacak bir yol arkadaşı edinebilirsin.

En Çok Tercih Edilen Rahat Çocuk Ayakkabı ve Aksesuar Modelleri Skechers’ta!

Skechers, yetişkin modellerinde olduğu kadar çocuk tasarımlarında da modanın nabzını tutuyor. Kız çocuk ayakkabı ve erkek çocuk ayakkabı modellerini süsleyen ışıklar, metalik detaylar, özel tabanlar, çocuklara küçük yaşlardan itibaren ikonik stiller elde etme konusunda rehberlik ediyor. Geleceğin doktorları, kaşifleri, sanatçıları, dansçıları, sporcuları, çalışkan yetişkinleri olan çocuklar, bugünden konforlu seçimler yaparak yarına daha iyi hazırlanıyor. Onlar konforun hayatı nasıl kolaylaştırdığını Skechers ile deneyimleyerek günlük yaşam maratonunu önde tamamlıyor. Kombinlerin en önemli parçaları olan ışıklı ayakkabılar bu yarışın bir parçasını oluşturuyor. Sırt çantası, spor bere, spor şapka ve çorap gibi ürünlerde çocukların en sevdikleri renkler, desenler yer alıyor. Çocuk ruhunun eğlencesi tasarımlara yansıyarak kullanıcılara sunuluyor. Üstelik çoraplarda ter emici pamuklu dokumalar, çantalarda geniş iç hacim ve bol cep gibi kullanışlı detaylar da pas geçilmiyor. Her adımda daha rahat hissetmelerini sağlayacak küçük yardımcılar, kombinlerin anahtar parçalarını oluşturuyor.

Online Giyim ve Aksesuar için Online Alışverişin En Rahat Yolu

Sportif bir kombinin vazgeçilmezi nedir? Elbette Skechers! Üstelik mükemmel bir Skechers kadını veya erkeği olmak için ihtiyaç duyduğun tüm kombin parçaları da şimdi aynı adreste. Sweathirtten spor tshirt ve eşofman altına, çoraplardan beyaz spor ayakkabı gibi alternatiflere ulaşan bir yelpaze ile sportif giyimi vazgeçilmez kılan tüm rahat ürünleri seninle kılıyor. Çeşit çeşit kesim, desen ve renk ile yüzlerce ürün, kombinlerinle harikalar yaratmanı bekliyor. Kışlık giysilerden mevsimlik tasarımlara, egzersiz için performans sağlayan seçeneklerden günlük tarzı çok daha konforlu kılacak parçalara kadar aradığın tüm sportif kıyafetler, Skechers etiketi ile dolabına geliyor. Kapsül bir dolapta bile olan klasikler, iddialı seçimlerden hoşlananları memnun edecek özel tasarımlar bir koleksiyonda buluşuyor. Bu büyük buluşmaya tanık olmak için ise Skechers’ı takip etmek yetiyor. Dilersen kombinini Skechers aksesuarlarla tamamlayabilir, tişörtünle montunla, çorabın ve eşofmanınla eksiksiz bir Skechers kombini hazırlayabilirsin.

Online Alışveriş Tutkunlarının Tercihi: Skechers.com.tr!

Online alışveriş için güven, hız ve kalite isteyenler Skechers.com.tr’de alışverişin keyfini sürüyor. İndirimli Skechers modelleri, outlet kategorilerle kullanıcılarla buluşuyor. İndirimlerle, alışveriş keyfini daha fazla hissetmene imkan veriyor. Sezon ürünleri ile trendleri raflarına taşıyan marka, indirim ürünlerini geçen sezonların favorileri arasından seçiyor. Böylece kullanıcılar indirim reyonlarından alışveriş yaparken aldıkları erkek veya kadın sneakers, kıyafet ürünlerinin kalitesinden emin oluyor. Her modelini birinci sınıf malzemeler kullanarak tasarlayan marka, indirimli modellerinde de kaliteden asla ödün vermiyor. Bunun yanı sıra yılbaşı indirimleri ve sevgililer günü indirimleri ile de kalpleri fethetmeyi başarıyor. Skechers.com.tr’de peşin fiyatına 2, vade farkı ile 9 taksit avantajı kullanıcıları karşılıyor. Kullanıcı dostu arayüz üzerinden ürünleri kolayca inceleyebilir, sepete atabilir ve adımları takip ederek sipariş oluşturabilirsin. Skechers modellerini aynı fiyatlarla Skechers mağazalarında da bulabilir, dilersen alışverişi deneyerek mağazada gerçekleştirebilirsin.Ayrıca Skechers'ın özel kampanyaları da yılın belli dönemlerinde seni karşılıyor. Sezon sezonu ve Black Friday indirimleri ile beklediğin fırsatları bulabilir, alışverişin en avantajlı halini deneyimleyebilirsin.Her adımda rahatlık ve destek için sen de Skechers konforu ile hemen tanış!Her adımda rahatlık ve destek için sen de Skechers konforu ile hemen tanış!

back to top
Filtreler